Aidosti kattava työsuhdepyöräsopimus

Oletko työntekijä? Klikkaa tästä lukeaksesi työsuhdepyörän eduista sinulle.

Työnantajalle

Kaksi tapaa hankkia työsuhdepyörä yrityksellenne

Kiinteä Verotusarvo tai Kiinteä Kuukausi

Kiinteä Verotusarvo -mallissa työsuhdepyörän verotusarvo on aina 100 € kuukaudessa. Tällä mallilla saadaan kaikille työntekijöille maksimaalinen veroetu riippumatta pyörän hinnasta.

Kiinteä Kuukausi -mallissa sopimus tehdään kiinteälle ajanjaksolle (24/36/48/60 kk), jolloin kuukausittainen kustannus määräytyy pyörän hankintahinnan ja sopimuksen keston mukaan. Tämä malli mahdollistaa työntekijälle kalliimman pyörän hankinnan lyhyemmällä sopimusajalla. Työntekijällä on itsellään vapaus valita sopimuksen kesto. Kiinteä Kuukausi -mallissa työsuhdepyörän verotusarvo voi olla yli tai alle 100 € kuukaudessa, jolloin yli 100 €/kk menevästä osasta työntekijä maksaa verot normaalisti.

Tutustu tarjoamiimme malleihin Kustannuslaskurimme kautta.

Nainen ajaa tyytyväisenä sähköpyörällä.

Käsittelykulumme on yritykselle 5 € kuukaudessa per sopimus (sis. alv). Jokaiseen vuokrasopimukseemme kuuluu kattava LähiTapiola Fleet-vakuutus, jonka kustannus on 0,25 % kuukaudessa vuokrasopimuksen hankintahinnasta laskettuna.

Esimerkiksi 2800 € arvoisen työsuhdepolkupyörän vakuutuksen hinta on 7 € kuukaudessa.

Kattava LähiTapiola Fleet -vakuutus sisältää aina murto-, varkaus- sekä ilkivaltaturvan eikä vakuutuksessa ole ikävähennyksiä. Vakuutus kattaa koko työsuhdepyörän hankintahinnan sisältäen myös työntekijän omaosuuden.

Mikäli yritys märittelee hankintarajan työsuhdepyörälle ja työntekijä valitsee kalliimman pyörän, maksaa yritys vakuutusmaksua hankintarajasta, mutta vakuutus kattaa koko polkupyörän hankintahinnan.

Säännöllinen huolto takaa turvallisen liikkumisen

Työsuhdepyörän huoltaminen on turvallisuuden ja sujuvan liikkumisen elinehto. Siksi meillä huolto kuuluu aina jokaiseen sopimukseen automaattisesti.

Jokaiseen työsuhdepyöräsopimukseen kuuluu meillä kattava huoltosopimus. Huoltosopimus pitää sisällään säännölliset huollot pyörän käyttöönotosta aina vuokrasopimuksen loppuun asti. Työsuhdepyörän käyttäjä voi huollattaa työsuhdepyöränsä sopimushuollossa, milloin itse kokee sen tarpeelliseksi. Huolloissa vaihdetaan kuluneet varaosat pyörästä, mikä ylläpitää turvallista pyöräilyä.

Huoltosopimus kestää koko sopimuskauden ajan, jolloin työsuhdepyörä on sopimuskauden päättyessä huollettu ja hyvässä kunnossa. Työntekijän lunastaessa pyörän, se on huollettu ja toimintavarma.

Uusi verkkopalvelu tuotettu puhtaasti työsuhdepyörätoimintaa varten

Suomen Työsuhdepyörän verkkopalvelu on saumaton ja helppo kanava sopimuksen eri vaiheisiin. Yritys pystyy määrittelemään verkkopalveluun valmiiksi työntekijät, joille tarjoaa työsuhdepyöräetua, jolloin työntekijän mennessä yhteistyöliikkeeseen valitsemaan itsellensä työsuhdepyörää, menee valinta automaattisesti hyväksytyksi.

Kaikki tarvittava materiaali (työntekijän ohjeet, tarjoukset ja vuokrasopimukset) löytyvät verkkopalvelusta.

Suomen Työsuhdepyörä Oy

Tyytyväisyyden takuu yli 10 vuoden kokemuksella

Suomen Työsuhdepyörä on toimittanut nimensä mukaisesti työsuhdepyöriä asiakkailleen jo yli 10 vuoden ajan. Yhteistyössä LähiTapiola Rahoituksen sekä LähiTapiola Vakuutuksen kanssa asiakkaamme voivat varmistua siitä, että yhteistyö sujuu moitteetta.

Liikutetaan yhdessä työntekijöitä ja räätälöidään teidän yrityksenne näköinen työsuhdepyöräpaketti.

Asiakkainamme on niin pieniä, keskisuuria ja suuria yrityksiä kuten myös kaupunkeja ja kuntia ympäri Suomen.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

    Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia