Pyöräkauppa Keskiö

Parasta palvelua ja hyvää kahvia Tampereen keskustassa

Tarvitsetpa kaupunkifillarin, retkipyörän, gravelin, cyclocrossin tai lastenpyörän työmatkoille, vapaa-aikaan, harrastuksiin tai oikeastaan millaisen menopelin mihin käyttöön vaan, me autamme. Meillä on myynnissä laaja valikoima upeita suomalaisia Pelagon sekä laadukkaita Cannondalen pyöriä. Myymme myös tasokkaita saksalaisia Sour -runkopajan runkoja. Lisäksi, jos sinulla on eksoottisempia pyörätarpeita, poikkea liikkeessä, niin mietitään yhdessä ratkaisu.

Liikkeessämme on kattava valikoima ajovarusteita, varaosia ja tarvikkeita. Valikoimassamme muun muassa Isadore Apparel euroopassa valmistetut pyöräilyvaatteet, Fizikin kengät, satulat ja tankonauhat, Restrapin pyörälaukut, Brooksin satulat ja ohjaustankotuotteet, suositut Panaracer Gravelking renkaat, kevyet MET kypärät ja Continental talvirenkaat. Edustamme lukuisia muitakin merkkejä, ja jos mieleistäsi pyöräilykampetta ei satu olemaan hyllyssä, kuulemme toiveesi ja etsimme ratkaisun.

Huollamme kaikenlaiset fillarit mummopeleistä maastureihin ripeästi ja ammattitaidolla. Arvioimme huollon tarpeen yksilöllisesti. Emme järjestä sinulle ikäviä yllätyksiä, koska olemme aina yhteydessä, jos huollossa paljastuu jotain uusia vikoja. Emme koskaan jätä asiakasta pulaan rikkinäisen pyörän kanssa.

Pyöräkauppa Keskiö: Puutarhakatu 8 C-D, 33210 Tampere | kauppa@pyorakauppakeskio.fi / huolto@pyorakauppakeskio.fi |0400 315 043

myyntipiste huoltopiste