Kattava työsuhdepyöräsopimus työntekijälle

Suomen Työsuhdepyörä Oy – Tyytyväisyyden takuu yli 10 vuoden kokemuksella

Suomen Työsuhdepyörä on toimittanut nimensä mukaisesti työsuhdepyöriä asiakkailleen jo yli 10 vuoden ajan. Yhteistyössä LähiTapiola Rahoituksen sekä LähiTapiola Vakuutuksen kanssa asiakkaamme voivat varmistua siitä, että yhteistyö sujuu moitteetta.

Työsuhdepyörä ALL-INCLUSIVE

Kattava vakuutus – Jokainen työsuhdepyöräsopimuksemme sisältää laajan LähiTapiola Fleet -vakuutuksen, joka on kattavasti turvanasi varkaus-, ilkivalta- ja murtotapauksissa. Vakuutus kattaa myös pyörän arvon oman osuutesi – mikäli työnantajasi on määritellyt työsuhdepyörälle hankintarajan ja valintasi on kalliimpi, maksat ylimenevän osuuden omaosuutena valintaa tehdessä ja vakuutus kattaa myös tämän. Yrityksesi maksaa vakuutuksen työsuhdepyörääsi, eikä vakuutusmaksu vaikuta verotusarvoosi. Vakuutuksen omavastuu on 300 €.

Kattava huolto – Työsuhdepyöriemme mukana tulee aina kattava huoltosopimus. Huoltamalla työsuhdepyöräsi säännöllisesti ovat ajokilometrit turvallisia ja pyörä toimii moitteettomasti. Sopimushuollon yhteydessä  kuluneet varaosat vaihdetaan työsuhdepyörääsi. Saat itse määritellä, milloin suoritat sopimushuollot työsuhdepyörääsi. Säännöllisesti huollettu pyörä on turvallinen ja toimii koko sopimuskauden

Informatiivinen verkkopalvelu – Verkkopalvelusta löydät kaikki työsuhdepyörääsi liittyvät tiedot sekä työsuhdepyöräsi huoltohistorian. Verkkopalvelusta voit valita lunastatko vai palautatko pyörän sopimuskauden päätteeksi, työsuhdepyöräsi lunastushinta näkyy verkkopalvelussa.

Laaja yhteistyöverkosto, lähes rajattomasti pyöriä – Saat valita työsuhdepyöräsi mistä tahansa yhteistyöliikkeestämme. Mikäli liike mistä haluat itsellesi työsuhdepyörän ei ole vielä meidän yhteistyökumppanimme, voit ilmoittaa heistä meille ja pyrimme järjestämään sinulle pyörän pikimmiten heiltä. Huollot saat teettää missä tahansa yhteistyöpisteessämme, riippumatta siitä, mistä työsuhdepyöräsi on hankittu.

Yhteistyöliikkeemme

Suomen Työsuhdepyörän kaikki yhteistyöliikkeet ovat Suomessa olevia kivijalka- ja/tai verkkokauppayrityksiä. Tällä tavalla voimme olla varmoja, että mahdolliset takuuasiat hoituvat ongelmitta, sopimushuollot saadaan toteutettua, työntekijä saa pyöränsä valmiiksi kasattuna ja varusteltuna, jolloin pyörä on alusta lähtien toimiva ja turvallinen sekä työntekijää autetaan ammattitaidoilla työsuhdepyöränsä valinnassa. Haluamme tukea suomalaisia yrityksiä.

yhteistyöliikkeet

Säännöllinen huolto takaa turvallisen liikkumisen

Työsuhdepyörän huoltaminen on turvallisuuden ja sujuvan liikkumisen elinehto. Siksi meillä huolto kuuluu aina jokaiseen sopimukseen automaattisesti. 

Jokaiseen työsuhdepyöräsopimukseen kuuluu meillä kattava huoltosopimus. Huoltosopimus pitää sisällään säännölliset huollot pyörän käyttöönotosta aina vuokrasopimuksen loppuun asti. Saat itse määritellä, milloin suoritat sopimushuollot työsuhdepyörääsi. Sopimushuollon yhteydessä vaihdetaan normaalin käytön seurauksena kuluneet varaosat. Näin ylläpidät turvallista pyöräilyä.

Huoltosopimus kestää aina koko sopimuskauden ajan, jolloin työsuhdepyörä on sopimuskauden päättyessä huollettu ja hyvässä kunnossa, jolloin työntekijän lunastaessa pyörän, se on huollettu ja toimintavarma.

Uusi verkkopalvelu tuotettu puhtaasti työsuhdepyörätoimintaa varten

Saat omat loppukäyttäjätunnukset verkkopalveluumme, josta näet kaikki tiedot työsuhdepyörästäsi sekä työsuhdepyöräsi huoltohistorian. Pääset myös verkkopalvelun kautta valitsemaan koska vain, lunastatko vai palautatko pyörän sopimuskauden päättyessä, lunastushinta näkyy verkkopalvelussa.

 

Laske työsuhdepyöräetusi!