Vastuullisuus ja hyvinvointi

Meidän arvot

Tavoitteemme on, jotta mahdolliset takuuasiat hoituvat ongelmitta, sopimushuollot saadaan toteutettua, työntekijä saa pyöränsä valmiiksi kasattuna ja varusteltuna. Näin pyörä on alusta lähtien toimiva ja turvallinen sekä työsuhdepyörän hankinnassa ja valinnassa palvellaan ammattitaidoilla.

Siksi Suomen Työsuhdepyörä Oy on valinnut yhteistyöliikkeiksi Suomessa olevia kivijalka- ja/tai verkkokauppayrityksiä.

Luotettavuus

Sen minkä lupaamme, sen teemme. Tyytyväinen asiakas ja asiakas, jonka on löytänyt työsuhdepyöräilyn kautta liikkumisen ilon, on meille ykkösasia.

Reilu peli

Tarjoamme asiakkaillemme reilua ja asiakaslähtöistä palvelua. Verkkopalvelumme kautta tuomme läpinäkyvyyttä yritysasiakkaidemme sopimustilanteeseen. Kehitämme ja laajennamme jatkuvasti yhteistyökumppaniverkostoamme, jotta palvelumme on mahdollisimman helposti ja sujuvasti lähellä asiakkaitamme.

Hyvä meininki

Meille on tärkeää, jotta töissä on kiva olla. Se tarkoittaa arvostusta niin toisiamme kuin asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kohtaan.

Arvostamme toistemme erilaisuutta ja erilaisia taustoja, sillä nämä tuovat yhdessä tekemiseen uusia näkemyksiä, ideoita ja ajatuksia. Kuten myös hauskoja tarinoita. Silloin, kun asiat eivät suju kuin rasvatut kettingit, niin rutistaan, huolletaan ja matka jatkuu. Eli, kuten me tapaamme sanoa: ”Työn iloa”!

Vastuullisuus työsuhdepyöräilyssä

Ekologinen vaihtoehto

Tiesitkö, jotta käyttäessäsi polkupyörää auton sijaan, erityisesti lyhyillä matkoilla voit vähentää C02-päästöjä jopa noin 75 %*.

* Ritchie, H., (2020) Which form of transport has the smallest carbon footprint? Our World in Data. https://ourworldindata.org/travel-carbon-footprint

Pyörän säännöllinen huoltaminen on ekoteko

Asianmukainen huolto pidentää pyörän käyttöikää taaten käyttäjäturvallisia ja ympäristöystävällisiä kilometrejä vuosiksi eteenpäin.

Siksi tarjoammekin kiinteänä osana palveluamme säännölliset huollot työsuhdepyörillemme sekä mahdollisuuden jatkaa pyöräilyä talvellakin sisällyttäen varustepakettiin myös talvirenkaat heti pyörän hankintavaiheessa.

Saasteet kuriin

Pyöräily ei tuota melusaastetta tai pakokaasuja. Päinvastoin ajatukset kirkastuvat polkiessa, luontoa tarkastellessa ja kuunnellessa. Tai ihan vaan omasta hiljaisesta hetkestä nauttiessa.