Työsuhdepyörä työntekijälle

Olemme rakentaneet työsuhdepyörän hankinnan avaimet käteen -periaatteella.

Voit valita työsuhdepyöräsi yhteistyökumppaniverkostostamme, sinulle sopivasta liikkeestä. Jos sinulle mieluisin pyöräliike ei ole vielä listoillamme, pyydämme sinua rohkeasti vinkkaamaan kyseisen liikkeen meille ja me hoidamme sopimukset ja pyörätilauksesi kuntoon.

Samoin, voit myös huollattaa pyöräsi sinulle mieluisessa ja asiantuntevassa pyöränhuoltopisteessä vaikka pyörä olisi tilattu toisesta yhteistyöliikkeestä.

Sopimukseen kuuluu aina

Työsuhdepyöräpakettiisi kuuluvat kiinteiden osien lisäksi pyöräilykypärä, lukko sekä talvirenkaat. Mukaan tulee automaattisesti vuosi- ja määräaikaishuollot, normaalin käytön seurauksena kuluneet varaosat sekä vakuutus.

 

Huolto

Meillä pyörän säännöllinen huolto ei ole vain huolto, joka edistää pyörän turvallisuutta ja ajomukavuutta. Pyörän huolto on myös ekologista, sillä se mahdollistaa pyörän pitkän käyttöiän ja pitää jo käytetyt raaka-aineet ja resurssit pitempään kierrossa.

Vakuutus

Vakuutuksemme kattaa pyörän koko hankinta-arvostaan. Eli, jos pyöräsi hankinta-arvo ylittää yrityksesi määrittelemän maksimirajan, on pyöräsi vakuutettu koko arvostaan niin varkauden, vahingon kuin ilkivallan varalta.

Verkkopalvelu

STP Verkkopalvelu on saumaton ja maksuton palvelu yhdistäen asiakasyritykset, kuin työsuhdepyörien käyttäjät sekä kumppaniverkostomme.