eBike Store Helsinki

Polkupyöräily on mahtava tapa harrastaa, liikkua paikasta toiseen ja kilpailla. Me olemme tienneet sen pitkään ja ilahduttavasti yhä useampi ihminen on huomannut saman. Erityisesti sähköpyörien kehitys on mahdollistanut pidemmätkin asiointimatkat ja retket mukavammin. Sinun ei tarvitse olla huippu-urheilija nauttiaksesi kätevästä ja vauhdikkaasta liikkumismuodosta.

Ajatus palvelevasta, sähköpyöriin erikoistuneesta liikkeestä oli kytenyt kaksikon takaraivossa jo pidemmän aikaa. Tarvittava nytkähdys tapahtui Ruotsin Malmössä syyskuussa 2017, kun omilla talousalueellaan merkittävät pyöräkauppiaat päättivät yhdistää voimansa. Turkulaisen Nummen Pyörän ja Keravalla toimivan Pyöräliike Lundbergin yrittäjien tavoitteena on luoda jotain merkittävämpää kuin vain yksi uusi pyöräliike.

Haluamme luoda erityisesti sähköpyörän ostajalle luotettavan ja turvallisen ostoympäristön. Laadukas polkupyörä on aina merkittävä hankinta ja me turvaamme ostoksesi toimivuuden vuosiksi eteenpäin.

Kummallakin yrittäjällä on omat toimintamallinsa ja vahvuutensa. Ammentamalla tästä tietotaidosta ja kuuntelemalla asiakkaita herkällä korvalla, saadaan aikaiseksi jotain suurempaa kuin vain asioidensa summa. Sekä Nummen Pyörällä että Pyöräliike Lundbergilla on kollektiivisesti erittäin laaja osaaminen, josta uusi liike saa tarvittaessa tukea.

eBike Store Helsingin henkilökunta koostuu ammattilaisista ja olemassa oleva verkosto takaa sen, että asiakas saa aina tarpeeseensa parhaiten soveltuvan ratkaisun.

Myynnissä olevat tuotemerkit koostuvat hyviksi havaituista, laadukkaista tuotteista joiden takana seisomme sataprosenttisesti. Teidän, asiakkaidemme tarpeet muokkaavat valikoimaamme haluttuun suuntaan. Loistavat suhteet tavarantoimittajiin mahdollistavat joustavan toiminnan valikoiman ja tilaustuotteiden suhteen.

eBike Store: Raumantie 1, 0035 Helsinki | 0207307740 | info@ebikestore.fi

myyntipiste huoltopiste