Electrobike

Electrobike on vuonna 2009 perustettu suomalainen sähköpyöriin erikoistunut perheyritys. Tarjoamme maan kattavimman sähköpyörä valikoiman laadukkaita sähköpyöriä sekä niiden oheistarvikkeita ja huoltopalveluita. Asiantunteva ja osaava henkilökuntamme varmistaa, että sinulle tarjotaan aina laadukkaat tuotteet, kattava tuote- ja käyttöopastus, sekä monipuoliset sähköpyörä huoltopalvelumme. Sähköpyöräliikkeemme palvelevat Vantaan Tammistossa ja Tampereen Lielahdessa. Lämpimästi tervetuloa!
Pitkällä kokemuksella sähköpyöristä, pystymme auttamaan sinua tilanteessa kuin tilanteessa. Sähköpyörät ovat vielä monelle uutta ja usemmat laitevalmistajatkin vasta saman ikäisiä kuin me itse. Meillä on usein paitsi paras ja viimeisin tieto, myös varaosat löytyvät usein varastostamme nopeammin kuin valmistajalta tilaamalla. Tavoitteenamme on myös laajentaa toimintaamme niin, että sähköpyörien myynti- sekä huoltoverkosto kattaisi koko Suomen. Tarjoamme laadukkaimmat sähköpyörät niin työmatkalle, retkiajoon kuin vaativaankin maastopyöräilyyn ja alamäkiajoon. Valitsemme yhteistyökumppaneiksi vain parhaat ja luotettavimmat tuotemerkit ja mahdollistamme tuotteille pisimmän mahdollisimman käyttöiän ja toimivuuden kattavalla huoltopalvelullamme. Haluamme olla osana sähköpyöräilyn uutta aikakautta ja luoda pitkäaikaisia yhteistyösuhteita, oli kyseessä sitten tuotteidemme valmistajat, asiakkaamme tai yhteistyökumppanimme. Siispä lämpimästi tervetuloa tutustumaan ja koeajamaan pyöräilyn uusi aikakausi!
Sähköpyörä on täydellinen kulkuneuvo kaikille, joilla ajomatkat ovat muutamasta kilometristä jopa 100 kilometrin matkoille. Sähköpyörällä liikut näppärästi ja kevyesti esimerkiksi töihin, harrastuksiin ja kauppaan. Sähköpyörällä säästät voimiesi lisäksi myös aikaa ja rahaa. Työmatkojen jälkeen ei tarvitse käydä töissä suihkussa ja voit aloittaa päivän pirteänä raikkaan pyöräilyn jälkeen. Latauksella pääset keskimäärin 60–120 km akun koon mukaan. Sähköpyörän osto, käyttö ja huoltokustannukset ovat huomattavasti pienemmät kuin esimerkiksi auton. Hyvä sähköpyörä voi myös olla edullisempi kuin julkisen liikenteen kustannukset, kun kustannukset jaetaan usealle vuodelle.

Toimipisteet

Electrobike Vantaa: Sähkötie 1, 01510 Tammisto | 09 3487 3508 | asiakaspalvelu@electrobike.fi
Electrobike Tampere: Possijärvenkatu 3, 33400 Lielahti | 09 3487 3508 | asiakaspalvelu@electrobike.fi
Electrobike Oulu: Kallisenkaarre 5, 90400 Oulu | 09 3487 3508 | asiakaspalvelu@electrobike.fi
Electrobike Tornio: Tellervontie 2 A1, 95410 Tornio | 09 3487 3508 | asiakaspalvelu@electrobike.fi
Electrobike Turku: Linnankatu 21, 20100 Turku | 09 3487 3508 | asiakaspalvelu@electrobike.fi
myyntipiste huoltopiste