Emilia Sport

Pyöräliike Tampereella ja verkossa.

Tampereen Kaukajärvellä sijaitsevasta myymälästämme löydät pyörät ja pyörätarvikkeet koko perheelle. Valikoimastamme löytyy pyöriä ja tarvikkeita niin harraste- kuin aktiivikäyttöön. Asiantunteva henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa pyöriin liittyvissä asioissa.

Tervetuloa ostoksille liikkeeseen tai verkkokauppaan!

Perhe kaiken takana
Emilia Sport on vuonna 1978 perustettu perheyritys ja se on alusta asti erikoistunut kaikkien perheenjäsenten tarpeisiin sopivien pyörien myyntiin ja palveluun. Yrityksen alkuperäinen omistaja Hannu Peltola halusi tarjota laadukkaita pyöriä Tamperelaisten ihmisten tarpeisiin ja on tehnyt sitä vuosien ajan useassa eri toimipisteessä.

Vuosien saatossa Emilia Sport on kehittänyt ja laajentanut tuotevalikoimaansa tarjotakseen jokaiselle perheenjäsenelle sopivan pyörän ja lisävarusteet heidän pyöriinsä. Emilia on panostanut erityisesti lastenpyörien tarjooman kehittämiseen ja tarjoaakin Pirkanmaalla lähes ainoana toimijana hyvin laajan valikoiman pyöriä eri ikäisille lapsille ja nuorille.

Vuonna 2011 Emilia Sport avasi verkkokauppansa, mikä on mahdollistanut yrityksen tuotteiden saatavuuden laajemmalle yleisölle. Tänä päivänä Emilia Sport on yksi Suomen suosituimmista polkupyöräilyyn liittyvien tuotteiden, tarvikkeiden ja varusteiden myyjistä.

Emilia Sportin tavoitteena on aina ollut tarjota laadukkaita palveluita ja tuotteita asiakkailleen. Siksi pyörien laatu ja turvallisuus ovat aina olleet yrityksen tärkeimmät prioriteetit. Työntekijät ovatkin ylpeitä siitä, että he ovat saaneet paljon positiivista palautetta asiakkailta vuosien varrella ystävällisestä asiakaspalvelukokemuksesta sekä huolettomista kilometreistä, joita tukee Emilia Sportin kattava huolto. Uuden pyörän omistajan onnellisuus on näky, jota haluamme levittää yhä useamman ihmisen suulle ja siksi pyrimme nyt ja tulevaisuudessa tarjota enemmän tuotteita tukemaan harrastajien tarpeita. Nykyisin Emilia Sport tarjoaakin kattavat tuotteet myös urheilu ja harrastetarpeisiin.

Emilia Sport Oy: Hyllilänkuja 7, 33730 Tampere | 0504704686 (myynti) / 0400484311 (huolto) | myynti@emiliasport.fi / huolto@emiliasport.fi

myyntipiste huoltopiste