Huoltopilotti

Meidän kautta voit kätevästi hankkia työsuhdepyörän. Työsuhdepyörän ei tarvitse olla pyörä vain työmatkoille, vaan edun voi käyttää vaikka sähkömaastopyörään, ja aloittaa uuden harrastuksen. Löydät meiltä myös kaikki tarvittavat varusteet ja tarvikkeet, unohtamatta ensiluokkaista huoltoa.

Olemme Jyväskylän Tourulassa toimiva täyden palvelun pyörähuoltoliike, jonka historia ulottuu jo 1990-luvun alkuun saakka.
Olemme sertifioitu Shimano Service Center -huoltoliike, joka palvelee teitä pyörähuollon lisäksi myös mm. uusien sähköpyörien ja jälkisähköistysten muodossa.

Shimano Service Center (SSC) – liikkeet ovat itsenäisiä polkupyöräliikkeitä, jotka ovat sitoutuneet tarjoamaan parhaan ammattimaisen huollon, luotettavat neuvot ja ylivoimaisen palvelun. Shimano Service Center-liikkeiden henkilökuntaa koulutetaan koko ajan, näin he pystyvät tarjoamaan parhaan Shimano-kokemuksen ja alkuperäisillä Shimano varaosilla.

Shimano Service Center on ainutlaatuinen konsepti, joka on kehitetty tarjoamaan ammattimaista palvelua pyöräilijöille ympäri Eurooppaa. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen pyöräilijä voi hyötyä Shimano -myyjien koko huippuluokan tuotteet kattavan valikoiman kokonaisvaltaisesta osaamisesta ja teknisestä asiantuntemuksesta.

Haluamme tarjota pyörällesi parhaan mahdollisen huollon. Kaikki mekaanikkomme ovat suorittaneet Shimanon Service Center sertifikaatin, ja meillä on myös koulutus Egoing- ja Bosch-järjestelmiin.

Huollamme kaiken merkkisiä pyöriä, ja olemme myös valtuutettu takuuhuoltoliike lukuisille merkeille. Näistä muutama mainittuna: Tunturi, Nishiki, Crescent, Scott, Ghost, Haibike, Helkama.

Huoltopilotti Oy: Vapaaherrantie 2, 40100 Jyväskylä | 014620750 | huoltopilotti@gmail.com

myyntipiste huoltopiste