Outdoor Expert Saariselkä

Tarinamme

Outdoor Expert Saariselän taustalla häärii urheileva pariskunta Tiina ja Reima Idström.

Olemme viettäneet koko elämämme kestävyysurheilun parissa, ja lajivalikoimaamme kuuluu maastohiihto, pyöräily kaikissa muodoissa ja polkujuoksu. Hiihtämään olemme molemmat oppineet heti sen jälkeen, kun olemme oppineet kävelemään, ja olemme molemmat kilpailleet hopeasompasarjoista lähtien. Kilpaura jatkuu edelleen.

Maastopyöräilyssä olemme olleet mukana jo ”ensimmäisen aallon” aikana 90-luvulla ja Saariselän maastopyöräilyä olemme olleet mukana kehittämässä jo 2010-luvun alusta, jolloin järjestimme ensimmäisen Saariselkä MTB maastopyöräilytapahtuman. Reima on kilpaillut maastopyöräilyssä jo juniorina 90-luvulla ja totisemmin aloimme molemmat kilpailemaan vuoden 2010 tietämillä.

Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen kokemuksen meille rakkaiden lajien parissa. Tiedämme kokemuksesta, että välineillä todellakin on väliä niin maastohiihdossa, lumikenkäilyssä kuin maastopyöräilyssäkin. Siksi myymme ja vuokraamme vain sellaisia välineitä, joita käytämme tai voisimme käyttää itsekin. Jos tuote ei ole riittävän hyvä meille itselle, ei se ole tarpeeksi hyvä myöskään meidän asiakkaillemme.

Retkillämme haluamme näyttää asiakkaillemme Urho Kekkosen kansallispuisto ja Hammastunturin erämaan parhaat polut ja komeimmat maisemat. Hiihtokoulussa emme tyydy kävelemään sukset jalassa, vaan pyrimme siihen että jokainen asiakkaamme oppii hiihdon perustekniikat ja saavat eväitä omatoimiseen harjoitteluun. Kokeneiden hiihtäjien kanssa hiomme tekniikkaa sujuvammaksi ja taloudellisemmaksi.

Urheilu-uran tuomien kokemuksien lisäksi meille on ehtinyt kertyä takataskuun tutkintoja, jotka edistävät yrityksemme toimintaa. Reima on koulutukseltaan koulutettu hieroja ja liikunnan ohjaaja AMK. Tiina on puolestaan hallintotieteiden maisteri. Urheilu-uran ajalta palkintokaapista löytyy juniorisarjojen SM-mitaleita maastohiihdosta ja maastopyöräilystä sekä yleisen sarjan SM-mitaleja maastohiihdosta ja maastopyöräilystä.

Tsekkaa myös toisen yrityksemme Saariselkä Trainingin palvelutarjonta.

Outdoor Expert Saariselkä: Kielapolku 18, 99830 Saariselkä | 04578353213 | mail@outdoorexpert.fi

myyntipiste huoltopiste