Ride More

RIDE MORE
on syntynyt halusta ja intohimosta tehdä maastopyöräilystä hauskempaa, luotettavampaa ja vaivattomampaa.
Yli 25 vuotta maastopyörän satulassa on opettanut, että asiat voidaan aina tehdä paremmin. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja etsimme markkinoiden parhaimpia tuotteita.
Testaamme ja käytämme jatkuvasti uusia tuotteita ja kuuntelemme asiakkailtamme tulevaa palautetta. Tarjotaksemme vain markkinoiden parhaimpia tuotteita.
Laatukeskeisyys ja asiakaspalvelu ovat meille tärkeimmät arvot.

Siksi löydät meiltä mm. pukuhuone, suihku ja maan laajimman testipyörämalliston.

Sinä saat päättää mikä pyörä on sinulle paras kumppani.

Rakennamme runkojen ympärille täysin yksilöllisiä juuri sinulle räätälöityjä pyöriä.
Käytämme vain hyväksi testattuja käyttötarkoitukseen soveltuvia laadukkaita osia.
Pitääksemme pyöräsi ajokuntoisena myös yllättävien tilanteiden varalta, varastoimme suuren määrän alkuperäisiä varaosia ja tarvikkeita. Unohtamatta laadukasta ja tinkimätöntä huoltopalvelua. Huollamme kaikki meiltä ostettujen pyörien keulat ja takaiskarit.

Meillä jokainen pyörä joka on rakennettu, eikä vain kasattu. Meillä pyörä on varmasti heti valmis ajettavaksi.
Toimimattomat ratkaisut ja osat on vaihdettu heti parempiin, sekä pyörät on täsmällisesti säädetty ja koeajettu.

Pyörämme ovat tuttu näky pyörätapahtumien ja kilpailuiden kärjessä. Kymmenet huippu-urheilijat luottavat rakentamiimme pyöriin ja palveluihin. Yhdessä heidän kanssa pystymme rakentamaan jatkuvasti parempia ja luotettavampia pyöriä sinulle. Heistä useimmat ovat kaikki treenit ja kilpailut samalla pyörällä. Kilometrejä kertyy vuodessa helposti kymmenkertainen määrä tavalliseen harrastajaan nähden.

Toimitamme pyöriä ympäri Suomea ja tunnemme tämän maan maastot ja erityispiirteet.

Pyörävalmistajat, joita edustamme tällä hetkellä ovat;

Cube on Saksalainen valmispyörien kasvava superjättiläinen. Noin 750,000 pyörää vuodessa valmistava tehdas ei ole mikään nöösi pyörä alalla. Pyörät kasataan Saksassa Cuben omalla tehtaalla. Mallistosta löytyy laadukkaat lastenpyörät, kuin huippumodernit sähköavusteiset tulevaisuuden hybridit.
Meillä löydät Cuben lastenpyörät, Cyclocross, jäykkäperäiset maastopyörät, ja valikoidut täysjoustopyörät, sekä sähköpyörät.
Väitämme, että meiltä löydät maailman parhaiten rakennetut Cube pyörät. Olemme rakentaneet jokaisen pyörän uudestaan. Paremmuus piilee yksityiskohdissa, tarjoten parempaa suorituskykyä ja ajonautintoa, sekä vähemmän ongelmia.
Cube pyörät ovat suunnattu normaali loppukäyttäjille, eikä niinkään erikoisuuksien ja äärimmäisyyksien tavoittelijoille.

http://www.ridemore.fi/cubepyorat

Espanjalais merkki Orbea on meidän uusi edustus ja aloitamme laajentamaan heidän kansaan mallistostamme puuttuvia tuotteita.
Orbean on myös vanha ja erittäin suuri valmistaja. Pyörät on paremmin tunnettu maaniepuolelta, mutta Orbealla on laaja mallisto kilpailukykyisiä maastopyöriä.
Aloitimme modernilla geometrilla ja 27+ kiekoilla varustetulla LOKI pyörällä.
Myös Orbea valmistaa pyöränsä luotettavuus ja ajohauskuus edellä. Rungoilla on elinikäinen takuu. Työn laatu ja viimeistely on ensiluokkaista. Valmistus tapahtuu Espanjassa.
Meiltä saat huippuhauskan LOKI pyörän 27+ ja 29″ kiekoilla. Tietenkin myös customoituna.
Geometriat ovat modernit mutta eivät äärimmäiset.

http://www.ridemore.fi/orbea-loki-27+-h10

Kanadalainen Devinci on Premium pyörien valmistaja, jonka kaikki alumiiniset osat, sekä rungot valmistetaan edelleen Kanadassa. Kanadassa tapahtuu myös edelleen jokaisen pyörän pintakäsittely. Pyörien maalaukset ja työn laatu on korkealuokkaista.
RIDE MORE rakentaa jokaisen Devinci pyörän rungon ympärille. Pyöriä on saatavana valmiina tehdas kitteinä kuin täysinä räätälöityinä juuri sinulle. Voimme myös räätälöidä tehtaan valmiita osasarjoja. Uusi RS-sarja tarjoaa lähes täydellisen kattauksen osa jokaiseen malliin järki rahalla.
Devinci käyttää Dave Weaglen suunnittelemaa linkustoa pyörissään. Devinci on päätynyt Split Pivot ratkaisuun. Se tarjoaa hyvin puhdaslinjaisen ja yksikertaisen alustan valmistaa pyöriä. Jousitusratkaisu on erittäin poljettava, sekä toimiva.
Runkoja on johtavalla alumiini ja hiilikuitutekniikalla. Rungoilla on elinikäinen takuu materiaali ja valmistusvirheitä vastaan.
Linkut ja laakerit ovat samaa tasoa kuin pyörämallistomme lippulaivamerkillä Pivotilla.
Ne ovat suuret ja ylikokoiset taaten pidemmän elinkaaren ja jäykkyyden.
Myös Devinci pyörät tarjoavat erittäin helpon ja miellyttävän geometrian ajettavuudelle. Uusi Troy tarjoaa mahdollisuuden erittäin aggressiiviselle ajotyylille, mutta siinäkään ei ole menty äärimmäisyyksiin.
Devinci tarjoaa eniten vastinetta rahalle suorituskyvyn ja luotettavuuden suhteen.
Mallisto on keskittynyt 27,5 ja 27+ maastopyöriin.
Mallistosta löytyy myös huippulaadukkaat ja hienot maantie, Cyclocross kuin city pyörätkin.
Uusi Hatchet Gravel Grinder myi itsensä loppuun ennätys ajassa. 2017 pyörät tulossa heinäkuussa.

http://www.ridemore.fi/devincipyorat

Devinci on yhteistyökumppanimme, joka hyvin mielellään haluaa kuulla palautteemme tuotteistaan ja haluaa kehittää niitä paremmiksi aivan ruohonjuuritasolta lähtien.

Devinci DH ja Enduro tiimin kuskit ovat jatkuvasti tuttu näky kilpailuiden kärjessä.

Pivot pyörät Yhdysvalloista ovat Chris Cocaliksen käsialaa.
Pyörätehtaan päämaja sijaitsee Arizonan osavaltion pääkaupungissa Phoenixissa.
Phoenixin kaupungin lintu on löytänyt myös tiensä Pivot pyörän logoon.
Arizona täydellinen paikka kehittää maailman parhaimpia maastopyöriä. Osavaltiosta löytyy kaikki mahdolliset maaperät ja pinnanmuodot. Hyvä paikka ajautua ongelmiin, joihin pitää keksiä ratkaisu. Meillä on ollut ilo olla mukana tässä kehityksessä alusta saakka, tehdä pyöristä entistä parempia. Välillä meidän olemme ovat olleet vieläkin ankarammat.
RIDE MORE matkustaa joka talvi pääkallopaikalle testaamaan ja ajamaan tulevaisuuden pyöriä ja komponentteja. Jotta voisimme olla aina kehityksen kärjessä.
Pivot on Yhdysvaltojen nopeiten kasva pyörämerkki. Vaikka Pivot ei valmista kuin ainoastaan Premium pyöriä.
Valmistusmenetelmät ja pyörät ovat tehty tinkimättömästi. Hiilikuitu osaaminen ja valmistusmenetelmät ovat alan kärkeä.
Pyörän rungot ovat markkinoiden jäykimmät ja kestävimmät, mutta ei silti painavimmat.
Pyörin testaaminen ajamalla on erittäin tärkeässä roolissa ja pääpaino tuotteilla on kestävyys ja pyörien poljintehokkuus, sekä jousituksen toiminta.
Myös Chris valitsi Dave Weagelen alustan täysjoustopyörien sydämeksi. Pivot käyttää DW-link linkustoa. DW-link antaa jokaiselle pyörälle optimaalisen alustan rakentaa pyörän ilman suuria kompromissejä.
Pyörät ovat suunniteltu erittäin helpoiksi ajaa. Ne ei ole suunniteltu vain kourallisille mailman huippuja. Koska vain harva meistä pystyy ajamaan ja hyödyntämään sellaista. Runkokokoja löytyy poikkeuksellisen paljon.
Mallistosta löytyy tinkimättämät pyörät moneen käyttöön. Cyclocross, jäykkäperäiset ja täysjoustot maailmancupin DH pyöriin saakka.
RIDE MORE rakentaa jokaisen Pivotin yksilöllisesti juuri sinulle rungon ympärille. Jokainen pyörä tehdään omaa käyttötarkoitusta parhaiten vastaavaksi.
Jokaisen pyörän elinkaari on erittäin pitkä meidän Premium huollon kanssa.
Pivot pyörillä saat parhaimman ja huolettomimman pyöräilykokemuksen rahoillesi.

http://www.ridemore.fi/pivotpyorat

Meiltä löydät suuren joukon laadukkaita varusteita ja tarvikkeita kaikkeen pyöräilyyn.

NOX maailman parhaimmat hiilikuituvanteet
9point8 maailman paras hissitolppa
WolfTooth Premium rattaat
MAVIC laadukkaat kiekot ja kengät
POC Premium kypärät ja suojat
ALPINA Premium kypärät ja ajolasit
Gloryfy Särkymättömät ajolasit
EVOC Premium reput, laukut ja varusteet
FOXHEAD ajovarusteet
SHIMANO kengät ja tarvikkeet
SRAM Komponentit

Ja paljon muuta

TERVETULOA TUTUSTUMAAN

RIDE MORE
Konalantie 9
00370
Helsinki

www.ridemore.fi

myyntipiste huoltopiste