Virkkalan Urheiluliike

Pyöriä & pienkoneita jo vuodesta 1943
Lohjalla toimiva perinteikäs liikkeemme on erikoistunut polkupyöriin, pienkoneisiin, mopoihin ja mönkijöihin. Tarjoamme täyden huoltopalvelun kaikille myymillemme koneille ja kulkuvälineille.
Vi betjänar också på svenska!

Tietoa meistä
Virkkalan Urheiluliike Oy | Virkby Sportaffär Ab | Lohja
Jarl Westerholm perusti Virkkalan Urheiluliikkeen 12.3.1943. Paikallinen pyöräkauppa vakiinnutti vuosien kuluessa asemansa, ja vuonna 1968 johdon otti käsiinsä Bo-Eric Westerholm. Yrityksen täyttäessä 65 vuotta keväällä 2008 omistajanvaihdos oli jälleen ajankohtainen, kun puikkoihin tulivat Mikael Westerholm ja hänen vaimonsa Susanne.

Liikkeemme valikoima on ajan kuluessa kasvanut runsaasti. Tänä päivänä olemme erikoistuneet polkupyöriin, pienkoneisiin ja mopoihin, joiden lisäksi hyllyiltämme löytyy esimerkiksi erilaisia kuntoiluvälineitä. Tarjoamme myös kattavan valikoiman varaosia ja tarvikkeita, ja oma huoltopalvelumme vastaa kaikkien myymiemme laitteiden huolloista.

Myymälämme sijaitsee Lohjan Tynninharjulla, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Edustalla on runsaasti maksutonta parkkitilaa, ja asiantunteva henkilökuntamme on valmiina auttamaan sinua kaikissa tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissäsi!

Virkkalan Urheiluliike Oy: Maksjoentie 10, 08200 Lohja | 0505335168 | sussi@virkkalanurheiluliike.fi

myyntipiste huoltopiste