XXL Sports & Outdoor

XXL:n laajasta valikoimasta löydät kaupunkipyörät ja citypyörät kaupunkiajoon, hybridipyörät esimerkiksi työmatka-ajoon, maantiepyörät maantielle, maastopyörät metsään, Cyclocross- ja gravelpyörät esimerkiksi hiekkateille, sähköpyörät erilaisilla ominaisuuksilla erilaisille alustoille, sekä lasten pyörät. Lue lisää vinkkejä, kuinka valita polkupyörä XXL:n polkupyöräoppaasta. Tilaa polkupyörä joko verkkokaupastamme tai vieraile XXL-tavaratalossa.

Pyöräily on mukavampaa oikeanlaisilla vaatteilla. Pyöräilyvaatteille on ominaista, että ne ovat hengittävät, säänkestävät, eivät hierrä ja niissä on pehmusteet. Valikoimaamme kuuluu pyöräilytakit, pyöräilypaidat, pyöräilyhousut, pyöräilyshortsit, irtohihat- ja lahkeet, pyöräilypäähineet, sekä pyöräilyhanskat. XXL:stä löydät pyöräilyvaatteet huippumerkeiltä, kuten Craft, Santini, Sweet Protection, Assos, Gore Wear, Fox ja Northwawe.

XXL:stä löydät myös laajan valikoiman pyöräilykenkiä maasto- ja maantiepyöräilyyn. Pyöräily aloitetaan usein lenkkareilla, mutta jos ajat säännöllisesti pidempiä lenkkejä suosittelemme hankkimaan pyöräilykengät. Pyöräilykengät maantiepyöräilyyn lisäävät pyöräilyn tehokkuutta ja nopeutta, koska kengät kiinnitetään lukkopolkimiin, jolloin voit harjoittaa myös vetoliikettä. Maastopyöräilyssä pyöräilykengät lisäävät turvallisuutta ja ajomukavuutta.

Pyöräilyvarusteista tärkein on pyöräilykypärä. Kypärän tulee istua päässä hyvin sekä mukavuuden että turvallisuuden vuoksi. Valitse kypärä, joka sopii päähäsi ja joka on oikeankokoinen. Pyöräilykypärän lisäksi valikoimaamme kuuluu lastenistuimet, lastenkuljetuskärryt, juomareput, pyörälaukut, pyörän kuljetustelineet autoon, sekä pyöräpumput.

Jos pyöräilet myös pimeällä, tarvitset pyöränvalon. Pyöräilyssä on selkeät säännöt valon ja heijastimien käyttöön sakon uhalla. Pyöränvalon ohella löydät XXL:stä myös muita lisävarusteita pyöräilyyn, kuten lokasuojat, pyörälukot, tavaratelineet, pyörämittarit ja polkimet.

Pyörän huoltaminen on erittäin tärkeää, koska se parantaa turvallisuutta, lisää ajomukavuutta ja pidentää pyörän käyttöikää. Voit joko huoltaa itse pyöräsi tai tuoda sen XXL Pyörähuoltoon, jossa ammattitaitoinen henkilökuntamme huoltaa pyöräsi kuntoon. Jos ostat pyörän XXL:stä saat sisäänajohuollon kaupan päälle. Sisäänajohuolto ei koske 16 tuumaisia ja sitä pienempiä lasten polkupyöriä. Jos huollat pyöräsi itse, sinua voi kiinnostaa valikoimamme pyöränhuoltotarvikkeita ja varaosia, kuten pyöräpumput, pyörän renkaat ja sisäkumit, pyörän renkaan paikkaustuotteet, jarrut, jarrupalat ja jarrulevyt, voimansiirto ja vaijerit.

myyntipiste huoltopiste