Työsuhdepyörä Vakuutus

Kattavalla vakuutuksella turvallisia pyöräilykilometrejä.

Suomen Työsuhdepyörän jokainen vuokrasopimus on vakuutettu täydestä arvostaan yhteistyössä suomalaisen vakuutusyhteistyökumppanimme kanssa.

 

Kattavalla vakuutuksella turvallisia pyöräilykilometrejä

Työsuhdepyörä vakuutettu täydestä arvosta

Jokainen työsuhdepyörä sopimuksemme sisältää kattavan vakuutuksen suomalaiselta vakuutusyhteistyökumppaniltamme. Vakuutuksessa ei ole ikävähennyksiä pitkissäkään sopimuksissa ja myös työntekijän maksama mahdollinen omaosuus hankintarajan ylittävästä summasta on vakuutettu täydestä arvostaan.

Kattava vakuutus

Vakuutus korvaa äkillisen ja ennalta arvaamattoman ulkoisen tapahtuman aiheuttaman pyörän rikkoutumisen tai vahingoittumisen, varkaudesta tai murrosta aiheutuneen vahingon polkupyörälle, vahingon kun omaisuutta on varastettu tai varkauden yhteydessä vahingoitettu käyttämällä henkilöön kohdistuvaa väkivaltaa tai sillä uhkaamista ja tahallisen vahingonteon lukitulle polkupyörälle.

Ei rajoituksia työsuhdepyöräsi lukosta

Vakuutuksemme ei rajoita minkälaista lukkoa käytät tai onko työsuhdepyöräsi lukko sisällytettynä vuokrasopimukseesi vai onko se sinun omasta takaa, riittää kunhan pyörä on ollut lukittuna. Suosittelemme sisällyttämään silti laadukkaan lukon sopimukseesi, millä saisit pyörän lukittua kiinteästi esimerkiksi tolppaan kiinni, ellei sinulla löydy tällaista jo valmiina kotoasi.