Miten saan työsuhdepyörän käyttöön?

Heti kun työnantaja tekee yhteistyösopimuksen kanssamme, luomme yritykselle tunnukset STP Verkkopalveluumme, jonka jälkeen työntekijät voivat mennä valitsemaan itsellensä työsuhdepyöriä.

Työntekijän näkökulmasta työsuhdepyörän hankinta ei poikkea normaalin pyörän hankinnasta. Työntekijä voi valita itselleen mieluisan polkupyörän varusteineen mistä tahansa yhteistyökumppaniliikkeemme kivijalkamyymälästä tai heidän verkkokaupastaan. Valinta hyväksytetään yrityksen nimeämältä yhteyshenkilöltä suoraan STP Verkkopalvelun kautta, jonka jälkeen pyöräliike luovuttaa/toimittaa työntekijän valitseman työsuhdepyörän varusteineen heti ajokuntoisena ja kaikki toiminnot tarkastettuina turvallisia ajokilometrejä varten ensimmäisestä polkaisusta lähtien.

Mikäli työsuhdepyörän haluaisi hankkia itsellensä pyöräliikkeestä, joka ei ole vielä meidän yhteistyökumppanimme, löytyy www-sivuiltamme pyöräliikkeille otsikon alta lomake pyöräliikkeelle, jonka pyöräliike voi täyttää ja lähettää valinnastasi meille. Hyväksytämme tällöin valinnan STP Verkkopalvelumme kautta yrityksen yhteyshenkilöltä ja heti hyväksynnän tultua, annamme pyöräliikkeelle luvan luovuttaa pyörän sinulle.

Verovapaan polkupyöräedun säästön voit laskea sivuiltamme löytyvästä kustannuslaskurista. Huomioithan, että verotusarvoa ei voida suoraan laskennallisesti kertoa sopimuksen kestolla verotusarvosta saatavan veroedun vuoksi, jonka lisäksi saat myös rahoituksen, kattavan vakuutuksen ja huollot sekä huollon yhteydessä vaihdetut varaosat työsuhdepyörällesi koko sopimuskauden ajaksi.