Voinko hankkia työsuhdepyörän mistä vain? Entä voiko työsuhdepyörän tilata verkkokaupasta?

Meille, Suomen Työsuhdepyörälle on ensisijaisen tärkeätä, että pyörä on toimiva ja turvallinen heti pyörän ensikilometreistä lähtien, eikä työntekijälle tai työnantajalle koidu ongelmia takuuasioiden tai huoltojen kanssa koko sopimuskautensa aikana tai sen jälkeen.

Kaikki yhteistyöliikkeemme ovat suomessa olevia kivijalka- ja/tai verkkokauppa yrityksiä. Tällä tavalla voimme olla varmoja, että takuu asiat hoituvat ongelmitta, mikäli sellaisia ilmenee, työntekijä saa pyöränsä valmiiksi kasattuna ja varusteltuna, jolloin pyörä on alusta lähtien toimiva ja turvallinen sekä työntekijää autetaan ammattitaidolla työsuhdepyöränsä valinnassa. Haluamme myös tukea suomalaisia yrityksiä.

Työsuhdepyörän voi tilata suomalaisten yhteistyöliikkeidemme verkkokaupoista. Tällä tavoin varmistamme, että takuu asiat sekä työsuhdepyörään kuuluvat huollot hoituvat ongelmitta, asut sitten missä päin tahansa suomea. Jos lähimmästä yhteistyöliikkeestäsi ei löydy sinulle sopivaa työsuhdepyörää, voit tilata sen mistä tahansa yhteistyöliikkeestämme ja silti suorittaa työsuhdepyöräsi huollot lähimmässä huoltoliikkeessäsi. Tämän lisäksi pystymme taata, että työntekijä saa itsellensä ajokuntoisen pyörän, jonka kaikki toiminnot on tarkastettu ennen pyörän luovutusta, jolloin pyörä on alusta lähtien toimiva ja turvallinen ajettava.

Mikäli työsuhdepyörän haluaisi hankkia itsellensä pyöräliikkeestä, joka ei ole vielä meidän yhteistyökumppanimme, löytyy www-sivuiltamme pyöräliikkeille otsikon alta lomake pyöräliikkeelle, jonka pyöräliike voi täyttää ja lähettää valinnastasi meille. Hyväksytämme tällöin valinnan STP Verkkopalvelumme kautta yrityksen yhteyshenkilöltä ja heti hyväksynnän tultua, annamme pyöräliikkeelle luvan luovuttaa pyörän sinulle.