Millaisen polkupyörän voi hankkia työsuhdepyöräksi?

Työsuhdepyöräksi saa valita omien tarpeidensa mukaan juuri sellaisen polkupyörän kuin itse haluaa. Suurin osa työsuhdepyöriksi hankituista polkupyöristä on sähköavusteisia, mutta se ei tarkoita, etteikö perinteisiä luomu polkupyöriä kannattaisi hankkia työsuhdepyöräksi. Mikäli harkitset esimerkiksi pyöräilyn aloittamista, mutta et ole valmis heti sitoutumaan pitkällä sopimuksella hankkimalla kalliimman sähköavusteisen polkupyörän, on tavallinen polkupyörä erinomainen valinta ensimmäiseksi työsuhdepyöräksi.

Sinulla on mahdollisuus hankkia työsuhdepyöräksi hieman parempi polkupyörä itsellesi pienemmillä kustannuksilla, kuin mitä raaskisit välttämättä satsata, jos ostaisit polkupyörän itsellesi suoraan polkupyöräliikkeestä. Tällöin pyörän komponentit ovat laadukkaampia, joka takaa toimivan ja turvallisen liikkumisen sekä motivoi istumaan enemmän pyörän penkissä, unohtamatta että saat myös säästöä pyörän huolloista sekä huollon yhteydessä vaihdetuista varaosista, kattavasta vakuutuksesta, joka kuuluu jokaiseen työsuhdepyörä sopimukseemme sekä pienikuluisen rahoituksen koko sopimuskaudelle.

Tällä tavoin usea meidän asiakkaistamme on päässyt pyöräilyn pariin ja uskaltautunut hankkimaan itsellensä sellaisen polkupyörän, mitä ei olisi aikaisemmin osannut edes harkita itsellensä. Sopimuksen päättyessä, työsuhdepyörän voi joko lunastaa itsellensä ja jatkaa huolletulla, toimivalla ja tutuksi tulleella polkupyörällänsä ajokilometrejä, tai palauttaa työsuhdepyörä takaisin meille. Kummassakin tapauksessa, voit mennä valitsemaan itsellesi uuden työsuhdepyörän, sen hetken tilanteesi ja tarpeidesi mukaan.

Sähköavusteiseksi työsuhdepyöräksi käyvät ajoneuvolain mukaiset sähköavusteiset polkupyörät, joiden Sähkömoottorin teho on enintään 250W, moottori ei avusta ilman polkemista ja lopettaa avustuksen nopeuden saavuttaessa 25 km/h.