Pyöräliikkeille

Pyrimme tekemään työsuhdepyörän valinnasta mahdollisimman helppoa asiakkaillemme kuin myös kumppaniliikkeillemme.

Haluamme suosia suomalaisia yrityksiä niin kivijalka- kuin myös verkkokauppoja, jolloin asiakkaamme voivat valita työsuhdepyöränsä mistä tahansa kumppaniliikkeestämme. Tällöin voimme varmistaa, että asiakkaamme saavat ammattitaitoista palvelua työsuhdepyörän valinnassa ja pyörä on heti liikkeestä lähtiessä toimiva ja turvallinen.

Käytössänne on sähköinen STP Verkkopalvelu johon yritykselle luodaan Kumppani-tunnukset, jonka jälkeen parhaassa tapauksessa asiakkaan työsuhdepyörävalinta tulee heti hyväksytyksi ja pyörän pääsee luovuttamaan asiakkaalle samalla oven avauksella.

Kumppaniliike kirjaa asiakkaan tiedot sekä hänen valintansa STP Verkkopalveluun, jonka kautta hyväksyntä tulee joko heti käsitellyksi tai valinta lähtee hyväksyttäväksi. Kun hyväksyntä on tullut, voi uuden työsuhdepyörän luovuttaa asiakkaalle ja laskuttaa siitä meitä.

Kaikkiin Suomen Työsuhdepyörä Oy:n vuokrasopimuksiin kuuluu huoltosopimus, joten meidän kumppaniliikkeiden ei tarvitse huolehtia huoltobudjeteista eikä huoltojen seurannasta. Mikäli asiakkaamme tuo työsuhdepyöränsä teille huollettavaksi, riittää kun laskutatte meitä huollosta.

Entisinä pyöräliikkeiden kauppiaina itsekin, pidämme erityisen tärkeänä kumppaniliikkeitämme ja haluamme yhdessä teidän kanssanne tehdä työsuhdepyöräilystä mahdollisimman helppoa ja nautinnollista kaikille!