Kiinteä kuukausimalli

Kiinteä kuukausimalli antaa joustavuudessaan mahdollisuuden rakentaa yrityksen ja henkilöstönsä näköisen sekä toivoman sopimusmallin.

”Vapaus valita veroedun ylittävä työsuhdepyörä sopimus”

Miksi hankkia työsuhdepyörä kiinteällä kuukausimallilla?

Vakuutus

Työsuhdepyöräsi on automaattisesti vakuutettu leasing-sopimuksessamme. Vakuutus korvaa pyöräsi täydestä arvosta, vaikka pyörän maksimi arvo ylittäisi työnantajasi määrittelemän maksimihankintarajan ja olet maksanut ylimenevän osan omana osana. Vakuutuksesi kattaa niin vahingon kuin ryöstön, varkauden ja murron sattuessa.

Lunasta itsellesi

Kun sopimuskausi lähenee loppuaan voit lunastaa pyörän omaksesi ja jatkaa jo tutuksi tulleen pyörän kanssa seikkailuja edelleen. Vaikka lunastaisitkin pyörän itsellesi, voit silti hankkia uuden
työsuhdepyöräsopimuksen ja sen myötä uuden, mieleisen pyörämallin. Luonnollisesti voit myös palauttaa pyörän, ottaa uuden sopimuksen ja sen myötä uudemman pyörämallin käyttöösi. Kaiken tämän voit tehdä joustavasti STP Verkkopalvelussa.

Sopimuksen kesto

Kiinteä kuukausimallissa on mahdollisuus valita eri pituisia sopimuksia (24/36/48/60 kk). Voit lisätä halutessasi 12kk jatkon, paitsi 60 kk sopimukseen.

Kiinteä Kuukausi -mallissa työntekijällä on itsellään vapaus valita sopimuksen kesto (yrityksen tarjoamista kuukausikestovaihtoehdoista) ja näin voi valita kalliimman pyörän hankinnan myös lyhyemmällä sopimusajalla.

Kiinteä kustannus

Kiinteä kuukausimallissa kuukausittainen kustannus määräytyy pyörän hankintahinnan ja sopimuksen keston mukaan. Tässä mallissa työsuhdepyörän verotusarvo voi olla yli tai alle 100 € kuukaudessa, jolloin yli 100 €/kk menevästä osasta työntekijä maksaa verot normaalisti.

Lisävarusteet

Työsuhdepyörän lisävarusteisiin kuuluvat kypärä, talvirenkaat, sekä kiinteästi pyörään kiinteästi liitettävät osat.

Huolto

Meillä jokaiseen sopimukseen kuuluu vakuutus, sekä huollot (vuosi- ja määräaikaishuollot), sopimuksen keston mukaisesti. Huollon yhteydessä vaihdetaan normaalin käytön seurauksena kuluneet varaosat.