Usein kysyttyä työsuhdepyöristä

Työsuhdepyörän voi hankkia työntekijä, jonka työnantaja mahdollistaa työntekijälleen tämän edun. Työnantajan tulee tehdä sopimus Suomen Työsuhdepyörän kanssa.

Työntekijät voivat ehdottaa työnantajalleen yhteistyötä Suomen Työsuhdepyörän kanssa tai lähettää yhteydenottopyynnön Suomen Työsuhdepyörälle, jolloin me otamme yhteyttä työnantajaan. Yhteydenottoon on hyvä mainita kuka on oikea henkilö yrityksessänne, kehen otamme yhteyttä.

Työsuhdepyörä on työantajan työntekijälle tarjoama etu. Se on verrattavissa työsuhdeautoon, Työsuhdepyörä vaan on huomattavasti edullisempi ja ekologisempi vaihtoehto. Työnantaja tekee sopimuksen Suomen Työsuhdepyörän kanssa ja yrityksen työntekijät voivat asioida valitsemassaan Suomen Työsuhdepyörän toimituspisteessä. Toimitamme Työsuhdepyöriä kaikkialle Suomeen. Työsuhdepyöräksi voi valita mieleisensä polkupyörän Suomen Työsuhdepyörän yhteistyökumppanien valikoimista.

Työsuhdepyöräksi voi valita mieleisensä pyörän varusteineen. Valikoimana on Suomen Työsuhdepyörän yhteistyökumppaneiden valikoimiin kuuluvat tuotteet.

Käyttäjä saa valita Työsuhdepyöräänsä mieleisensä varusteet. Pyörän varusteiden määrää ei ole rajoitettu. Pyöräilijän varusteista ainoastaan pyöräilykypärä kuuluu Työsuhdepyöräsopimukseen (verottajan päätös).

Työntekijä voi valita Työsuhdepyöräkseen mieleisensä pyörän varusteineen. Tarjolla on kaikkien yhteistyöliikkeidemme pyörä- ja varustevalikoimat.

Jokaiseen Työsuhdepolkupyöräsopimukseen kuuluu huoltosopimus. Huoltojen määrä riippuu työsuhdepyöräsopimuksen kestosta. Työsuhdepyöriä voi käyttää huolloissa kaikissa Suomen Työsuhdepyörä huoltopisteissä. Lisäksi Työsuhdepyöräsopimukseen kuuluu vakuutus.

Työntekijän työsuhteen päättyessä:

  • sopimus voidaan siirtää käyttäjän uuden työnantajan nimiin ja sopimus jatkuu ennallaan tai
  • työnantaja ja työntekijä maksavat jäljellä olevat maksuerät joko täysimääräisinä tai alennettuna. Tällöin käyttäjä voi joko palauttaa tai lunastaa työsuhdepyörän.

Sopimuskauden päättyessä työntekijä voi halutessaan lunastaa työsuhdepyörän omakseen tai palauttaa sen Suomen Työsuhdepyörälle.

Lunastusarvo määräytyy sopimuskauden pituuden mukaan.

Suomen Työsuhdepyörän nettisivuilla on kustannuslaskurit molempiin yrityksen valittavissa oleviin työsuhdepyörä malleihin, jonka avulla voi laskea mieleisensä työsuhdepyörän kustannukset työnantajalle ja työntekijälle. Laskurin leasing-vuokra tarkoittaa yritykseltä laskutettavaa kulua.

Kyllä, työsuhdepyöräksi voi valita sähköavusteisen pyörän. Yhteistyöpisteidemme valikoimasta löytyy useita sähköavusteisia pyörämalleja.

 

Työsuhdepyörä on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön niin työmatkoille kuin vapaa-ajalle.