Huolto

Säännöllinen huolto takaa turvallisen liikkumisen.

Säännöllinen huolto takaa turvallisen liikkumisen

Huollot sisältyvät sopimukseen

Työsuhdepyörän huoltaminen on turvallisuuden ja sujuvan liikkumisen elinehto. Siksi meillä jokaiseen työsuhdepyöräsopimukseen kuuluu automaattisesti kattava huoltosopimus. Huoltosopimus pitää sisällään säännölliset huollot pyörän käyttöönotosta aina vuokrasopimuksen loppuun asti. Työsuhdepyörä sopimuksen huoltobudjetti määräytyy sopimuskeston mukaan, jolloin jokainen sopimuskuukausi on arvoltaan 20 €.

Kattava sopimushuolto

Sopimushuollon yhteydessä vaihdetaan normaalin käytön seurauksena kuluneet varaosat. Näin ylläpidät turvallista pyöräilyä. Huoltosopimus kestää aina koko sopimuskauden ajan, jolloin työsuhdepyörä on sopimuskauden päättyessä huollettu ja hyvässä kunnossa, jolloin työntekijän lunastaessa pyörän, se on huollettu ja toimintavarma. Voit kuitenkin itse määritellä, milloin ja missä suoritat sopimushuollot työsuhdepyörääsi.

Kattava huoltoverkosto

Yhteistyökumppaniverkostomme tarjoaa sinulle useita vaihtoehtoja mistä valita sinulle mieluisin ja sopivin huoltopiste. Jos sinun suosikkisi tai joustavin huoltopiste puuttuisikin verkostostamme, niin vinkkaa meille ja hoidamme asian kuntoon oitis.

Turvallisia kilometrejä

Ja muistathan – asianmukainen huolto pidentää pyörän käyttöikää taaten käyttäjäturvallisia ja ympäristöystävällisiä kilometrejä vielä vuosia eteenpäin.