Työsuhdepyörän huoltosopimus

Vastuullisuuden ja kestävän kehityksen valinta

Työsuhdepyörän toimivuus ja turvallisuus on taattu koko sopimuskauden ajaksi ja vielä pitkälle tämän jälkeenkin kattavalla huoltosopimuksella, jonka lisäksi saat myös veroedun huolto työstä sekä huollon yhteydessä vaihdetuista varaosista.

Huoltosopimus pitää sisällään säännölliset huollot työsuhdepyörän käyttöönotosta aina vuokrasopimuksen loppuun asti!

Pyörän huoltaminen on turvallisuuden ja sujuvan liikkumisen elinehto ja pitää huolen että pyörän takuu pysyy voimassa jokaisen pyörämerkin määrittelemän takuuajan. Siksi meillä jokaiseen työsuhdepyöräsopimukseen kuuluu automaattisesti kattava huoltosopimus, joka pitää sisällään ensihuollon ensimmäiselle sopimusvuodelle ja yhden määräaikaishuollon jokaista alkavaa sopimusvuotta kohden. Työsuhdepyörä sopimuksen huoltobudjetti on sisällytettynä työntekijän verotusarvoon ja määräytyy sopimuskeston mukaan, jolloin jokainen sopimuskuukausi on arvoltaan verottajan määrittelemä 20 € / kk.

Huollon yhteydessä vaihdetaan kaikki normaalin käytön seurauksena kuluneet varaosat työsuhdepyörästäsi ja suoritetaan sähköavusteisten pyörien mahdolliset järjestelmäpäivitykset. Kun huollot ovat sisällytettynä työsuhdepyörä sopimukseesi, saat koko sopimuskautesi ajaksi pitkän rahoituksen pyörän huolloille, jonka lisäksi säästät oman veroprosenttisi suuruisen veroedun kaikista sopimuskauden aikana toteutetuista huoltotöistä sekä huoltojen yhteydessä vaihdetuista varaosista.

Sopimushuollot ovat sopimuksen alusta lähtien työntekijän käytössä. Saat viedä työsuhdepyöräsi huoltoon koska tahansa omien tarpeidesi mukaan haluamaasi huoltopisteeseen. Huoltoon ei vaikuta huollon ajankohtana sopimuksen toteutuneet huoltomaksut. Mikäli yhteistyöverkostostamme ei vielä löydy haluamaasi huoltopistettä, ota meihin yhteyttä ja järjestämme huollon sinulle. Huollot voi toteuttaa missä tahansa liikkeessä, joka voi laskuttaa meitä huollosta.