Seven Bikes

TERVETULOA SEVEN BIKESIIN!
Seven Bikes on pitkän ajatustyön, suunnittelun ja valmistelun tulos, jonka taustalla on kaksi pitkän linjan suomalaista pyöräliikettä. Tavoitteenamme onkin tarjota henkilökohtaista, asiantuntevaa palvelua sekä laaja kattaus kaikkea pyöräilyyn liittyvää jokaiselle liikkeeseemme astuvalle, etsit sitten pienintä ruuvia varaosana tai koko pyöräkaluston päivitystä.

Tämän saman asiakaspalvelun tarjoamme tietysti myös verkkokaupassamme, joten koko valikoimamme on saatavilla myös muualle suomeen, aina ammattitaidolla hoidettuna. Meille pyöräily ja kaikki siihen liittyvä on intohimo ja elämäntapa, ja uskommekin vahvasti tämän näkyvän myös kaikessa toiminnassamme. Niin pientä kysymystä ei ole etteikö sitä kannattaisi osaavalta henkilökunnaltamme kysyä, eikä niin suurta ongelmaa ole ettemmekö löytäisi siihen ratkaisua! Tervetuloa uuteen liikkeeseemme toteamaan itse, minkälainen palveleva pyöräliike voi parhaimmillaan olla!

Meiltä löydät varmasti kaiken mitä pyöräilyyn tarvitset! Ammattitaitoisen henkilökuntamme lisäksi löydät meiltä todella laajan ja laadukkaan polkupyörä-, lisävaruste-, ja varaosatarjonnan. Olemme lisäksi Shimano Service Center sekä Bosch Service Center –huoltoliike.

Pyörämme toimitetaan myymälästä aina täysin koottuina, varusteltuina, ja mahdollisuuksien mukaan säädettynä. Verkkokaupasta pyörät toimitetaan 99% koottuna laatikossa, ja aina mahdollisuuksien mukaan säädettynä ja varusteltuina!

Tule koeajamaan eri vaihtoehdot ja löydä oma suosikkisi. Liikkeistämme löydät markkinoiden laadukkaimmat pyörämerkit kuten Trek, Cannondale, Marin, Look ja Electra.

Seven Bikes Oy: Aunankorvenkatu 2, 33840 Tampere | 0306363755 | info@sevenbikes.fi

myyntipiste huoltopiste