Kiinteä verotusarvomalli 100 €

Helppo yritykselle ja tasapuolinen kaikille työntekijöille.

”Sama etu kaikille riippumatta pyörän hankintahinnasta”

Miksi hankkia työsuhdepyörä kiinteällä verotusarvolla?

Vakuutus

Työsuhdepyöräsi on automaattisesti vakuutettu leasing-sopimuksessamme. Vakuutus korvaa pyöräsi täydestä arvosta, vaikka pyörän maksimiarvo ylittäisi työnantajasi määrittelemän maksimihankintarajan ja olet maksanut ylimenevän osan omana osana.

Vakuutuksesi kattaa niin vahingon kuin ryöstön, varkauden ja murron sattuessa.

Lunasta itsellesi

Kun sopimuskausi lähenee loppuaan voit lunastaa pyörän omaksesi ja jatkaa jo tutuksi tulleen pyörän kanssa seikkailuja edelleen. Vaikka lunastaisitkin pyörän itsellesi, voit silti hankkia uuden
työsuhdepyöräsopimuksen ja sen myötä uuden, mieleisen pyörämallin. Luonnollisesti voit myös palauttaa pyörän, ottaa uuden sopimuksen ja sen myötä uudemman pyörämallin käyttöösi. Kaiken tämän voit tehdä joustavasti STP Verkkopalvelussa.

Kiinteä kustannus

Kiinteä verotusarvomalli mahdollistaa kaikille työntekijöille maksimaalisen veroedun pyörän ja tarvikkeiden hinnasta riippumatta. Kiinteässä verotusarvomallissa työsuhdepyörän verotusarvo on aina 100 € kuukaudessa.

Lisävarusteet

Työsuhdepyörän lisävarusteisiin kuuluvat kypärä, talvirenkaat sekä kiinteästi pyörään kiinteästi liitettävät osat.

Sopimuksen kesto

Sopimuksen kesto määräytyy pyörän hankintahinnan mukaisesti. Maksimissaan sopimus voi olla 60 kuukautta.

Huolto

Meillä jokaiseen sopimukseen kuuluu vakuutus, sekä huollot (vuosi- ja määräaikaishuollot), sopimuksen keston mukaisesti. Huollon yhteydessä vaihdetaan normaalin käytön seurauksena kuluneet varaosat.